Στα Χειροποίητα Φωτιστικά η βασική λειτουργία ενός φωτιστικού είναι να δίνει φως στο χώρο σου. Είναι όμως και ένα αναπόσπαστο μέρος της αισθητικής του σπιτιού ή του γραφείου σου. Για αυτό, άτομα που θέλουν το διαφορετικό και το εναλλακτικό για το χώρο τους μπορούν να καταφύγουν κάλλιστα στην επιλογή ενός χειροποίητου φωτιστικού!

Γιατί να επιλέξω
ένα χειροποίητο φωτιστικό;

Τα χειροποίητα φωτιστικά αποτελούν ιδανική περίπτωση αν το σπίτι σου έχει μοντέρνο στυλ και ειδικά αν σου αρέσει το λεγόμενο boho στυλ στο design. Το στυλ αυτό με τα χειροποίητα φωτιστικά μπορείς να το βρεις σε πολλά καλόγουστα μαγαζιά εστίασης, στα οποία απολαμβάνει αυτό που σου σερβίρουν σε ένα μοναδικό αισθητικά περιβάλλον.

Επιλέγοντας να βάλεις και εσύ χειροποίητα φωτιστικά μετατρέπεις το χώρο σου σε ένα πολύ κομψό και in μέρος. Τα χειροποίητα φωτιστικά αποτελούν μοναδικές χειροτεχνίες που δίνουν ένα εναλλακτικό και ευχάριστο στο μάτι τόνο στο σπίτι σου.

5 μοναδικές επιλογές για
Χειροποίητα φωτιστικά εσωτερικού χώρου

1) Φωτιστικό Alga

Ένα από τα χειροποίητα φωτιστικά που σε φέρνουν κοντά στο θαλάσσιο στοιχείο. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το χώρο σου!

2) Φωτιστικά Feast of Colours

Τα χειροποίητα φωτιστικά Feasts of colours είναι πραγματικά μια όαση για οποιονδήποτε χώρο επιθυμείς. Είναι ιδανικά φωτιστικά τόσο για εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο.

3) Φωτιστικό Bianco

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία χειροποίητα φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Δεν γίνεται να μην το έχεις στον κήπου σου!

4) Φωτιστικό Sea Wood

Ένα ακόμα από τα χειροποίητα φωτιστικά που έχουν ξεκάθαρα θαλάσσια αύρα. Είναι τόσο υπέροχο που είναι σαν να μεταφέρεις τα μυστικά του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας στο χώρο σου!

5) Φωτιστικό Coral Blue

Αποτελεί μια επιλογή όνειρο για τα χειροποίητα φωτιστικά. Αναπαριστά πλήρως την άγρια ομορφιά του βυθού και είναι μια εικόνα που πραγματικά σε συνεφέρνει από οτιδήποτε σε απασχολεί!

Τα χειροποίητα φωτιστικά είναι ανθεκτικά?

Τα χειροποίητα φωτιστικά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε σχέση με τα συμβατικά γιατί το κάθε ένα προϊόν κατασκευάζεται με μεγάλη επιμέλεια και από ιδιαίτερα υλικά. Αρκετές περιπτώσεις από εξαιρετικά ανθεκτικά και ποιοτικά χειροποίητα φωτιστικά θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα nikoletapsalti.com.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies