Αντικαταβολή

Iσχύει για παραγγελίες εντός και εκτός Αττικής

 

Αποστολή προϊόντων και έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών το οποίο μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς ,διαφορετικά θα ενημερωθείτε από εμάς για το όνομα του πρακτορείου, όπως την ημερομηνία και την ώρα που η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο πρακτορείο .
Θα μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε και να ελέγχετε την πορεία της παραγγελία σας από τον πράκτορα.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ.

 

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών είναι πνευματική ιδιοκτησία της Νικολέτας Ψάλτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση, εκτός και αν ο Νόμος ορίζει διαφορετικά. Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών, που καταχωρούνται στην παραγγελία κατά τον χρόνο της συναλλαγής επ’ ουδενί δεν αποτελούν αντικείμενο πωλήσεως, παραχωρήσεως ή ανταλλαγής των προσωπικών αυτών δεδομένων των πελατών σε οποιονδήποτε, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση. Η καθ’ οποινδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Νικολέτας Ψάλτη είναι παράνομη και ποινικώς κολάσιμη.

This post is also available in: Αγγλικα